Header image  
tietojärjestelmien asiantuntija  
line decor
line decor
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 

TeleLock

TeleLock -tuoteperhe on vuonna 2000 markkinoille tuotu edistyksellinen GSM-puhelimen avulla tapahtuva kulunvalvontaratkaisu oviin ja portteihin. Tarkemmin tietoa TeleLock -sivuiltamme.

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan tarpeen mukaiset ohjelmistot. Yleisimmät toteuttamamme ohjelmistot ovat tietokantapohjaisia sovelluksia.Tietokantasovellukset voivat olla pienempiä yhden työaseman (pääasiassa MS Access -pohjaisia) tai lukuisille käyttäjille skaalautuvia sovelluksia (MS SQL Server -pohjaisia). Käyttöliittymänä perinteinen client-sovellus tai päätelaiteriippumaton WWW-pohjainen liittymä. Esimerkkeinä mm. Pk-yrityksille suunnatut helppokäyttöiset palkanlaskenta- ja laskutusohjelmistot.

Internetpalvelut yrityksille

ITLab Oy on Viestintäviraston hyväksymä Internet-palveluntarjoaja. Hosting-palvelumme takaavat näkyvyyden yrityksen kotisivuille. Palvelupaketteihin kuuluva sähköpostipalvelumme on nopea ja luotettava. Webmail mahdollistaa sen, että voit lukea sähköpostisi mistä päin maailmaa ja miltä koneelta tahansa. Teemme myös puolestasi kaikki tarvittavat viranomaisrekisteröinnit. Ohessa Internetpalvelusopimushinnasto, josta löytyvät eri palvelutasovaihtoehdot ja hinnastomme.

IT-Palvelut

Asennus-, tuki-, koulutus- sekä konsultointipalvelumme kattaa kaikki tyypilliset ja erikoisemmatkin Microsoft Windows -pohjaiset työasema- sekä palvelinohjelmistot. Autamme asiakkaitamme myös Linux-käyttöjärjestelmään liittyvissä asioissa.

Lisäksi ammattitaitoinen asennus-tiimimme hoitaa tilan kuin tilan verkottamisen aina muutaman pisteen omakotitalosta lähtien - langallisesti tai langattomasti. Asennamme myös moni- ja yksimuotovalokuituverkot runkokaapeleihin.

Ohessa voimassaoleva työtuntihinnastomme.

 


 

   
 
© 2000-2007, ITLab Oy